Intensivseng Progressa bed system

Progressa™ Bed System er markedets mest avanserte intensivseng. I videoen ovenfor gir vi en kort presenta-sjon av sengen.

Beskrivelse

En fullt oppsatt Progressa innehar all funksjonalitet fra TotalCare Connect, og som standard leveres vendeassistanse som er integrert i madrassen, en hjelp for å snu pasienten over på siden, integrert vekt og unik sitteposisjon. I tillegg får man rotasjonterapi som også gir mulighet for CLRT-behandling (Continous Lateral Rotation Therapy), mens Percussion-/vibrasjonsterapi gir stimulering av lungene.

Progressa kan innta alle hensiktsmessige stillinger, også stolstilling, og kombinert med elektrisk og manuell manøvrering gir den best mulig stilling både for pasienten, og best mulig ergonomi for pleiepersonalet. Sengen er særlig tilpasset intensivpleie av brukere med stor risiko for respiratoriske komplikasjoner. Svært gode egenskaper innen trykkavlastning for personer opptil nærmere 230 kg.

Den mest revolusjonerende nyvinningen hos Progressa, som ikke eksisterer hos forgjengeren, er funksjonen «Stay in Place». Denne funksjonen innebærer automatisk bevegelse av sengens ryggdel for å forhindre at pasienten glir ned i sengen. Dette reduserer således belastning for personalet i form av at pasienten ikke behøver forflytning opp i senga, og for pasienten vil funksjonen forebygge friksjonsskader.

Ut over ovennevnte er Progressa elektronisk basert, noe som vil si at sengen kan oppgraderes med nye funksjoner ved behov. Sengen kan også bestilles med ulike spesifikasjoner, hvor største forskjell vil være om man ønsker sengen med eller uten «Pulmonary surface» (avansert luftmadrass) som også inkluderer «Easy Chair», eller om man ønsker en enklere versjon som heter «Prevention surface» og som har skummadrass.

Den motoriserte «intellidrive»-funksjonen, som kan bestilles som tilbehør, sørger for at sengen på en enkel og funksjonell måte kan trilles uten behov for fysiske anstrengelser for pleiepersonalet.

Progressa er et effektivt hjelpemiddel i tidlig mobilisering av intensivpasienter og egner seg godt for tunge brukere. Kontakt oss for demo eller for nærmere informasjon om produktet.

 

Bilder Progressa™ Bed System

Teknisk informasjon

Maks. total lengde: 249 cm Maks. vinkel hjertebrett (med/uten Chair Egress): 77° / 67°
Min. total lengde: 223,5 cm Maks. vinkel setedel: 30°
Bredde (inkl sidegrinder): 102,9 cm Maks. vinkel bendel (med/uten Chair Egress): 75° / 45°
Maks. høyde sidegrinder ift liggeflate: 43,2 cm Høyde på seng: 41,9 – 99,1 cm
Maks. høyde setedel til gulv: 89 cm Maks. Trendelenburg vinkel: 13°
Min. høyde setedel til gulv: 41,9 cm Maks. reversert Trendelenburg vinkel: -18°
Min. bakkeklaring (uten intellidrive): 10,9 cm Safe working load: 295 kg
Hjuldimensjon: 15,2 cm / 6′ Pasientvekt: 32-227 kg
Benevnelse: Artikkelnr:
Progressa Pulmonary Surface med Stay in Place 2-PG-PSPMMS
Progressa Pulmonary Surface uten Stay in Place 2-PG-PS
Progressa Prevention Surface (skum) 2-PG-FOAM

Dokumenter

Video

Lenken Video tar deg til vår video-side. Du finner samme lenke i menyen øverst på siden. På video-siden vil man blant annet kunne finne mange veilednings-videoer for bruk av Progressa.

Proning

E-læring

Klikk på denne linken for E-læring

Klikk deretter på knappen «Get certified» for å starte e-læringsprogrammet.