Togemo presenterer vakuumputer

 
Tore Tomter med demo av Stabilo vakuumputer på hjelpemiddelmesse i Fredrikstad
Tore Tomter demonstrerer Stabilo vakuumputer ved hjelpemiddelmesse i Fredrikstad.

NB!
Denne artikkelen ble oppdatert i april 2013. Dette fordi vi har endret farge på vakuumputene fra blått til svart, og navnet på putene er endret fra Stabilo til VacuShape. Det er nøyaktig samme type puter i sortimentet.
Dette vil si at sortimentet nå går under navnet VacuShape, og alle putene er i sort farge. Artikkelnumre er de samme som tidligere er presentert.


Vi lanserer nå posisjoneringsputer VacuShape med vakuum som gir optimal fiksering og stabilitet for ønsket posisjon.
Produktlinjen består av 6 ulike putegrupper samt en gruppe med vakuumpumper.

Ved å klikke her vil du finne alle putegruppene.


Sitteputene passer for alle med behov for trykkavlastning eller hjelp til stabilisering. Putene brukes i alle typer stoler fra rullestoler til hvilestoler og kan formes slik at de blir trykkavlastende på bestemte deler av bekken/sete, man kan forme dem slik at det blir en forhøyning mellom bena for å sikre abduksjon av hoftene og putene gir mulighet for å sikre ønsket vinkel eller høyde på hofteleddet. Putenes hardhet reguleres ved å justere vakuumet.

Sitteputene kommer med tre ulike typer trekk. Base-putene har neopren-trekk, Elite Membramed-putene har avtakbart inkontinenstrekk mens Elite Denim-putene har avtakbart jeans-trekk.

Sitteputene finner du ved å klikke her.

R
yggputene kan formes slik at de gir god støtte og stabilitet til rygg og hofte. Tilpasningsmulighetene vakuumputene gir gjør at de kan formes og brukes til ulike ryggkurvaturer og skolioser. Putene gir en behagelig stilling og god støtte også i rullestoler med lav rygg og sportsrullestoler. Kan brukes alene eller sammen med sitteputer. Putenes hardhet reguleres ved å justere vakuumet.

Ryggputene finner du ved å klikke her.

Ryggputer med bekkenstøtte er for brukere med lav muskeltonus og behov for ekstra støtte for hode og hele truncus. Putene har sidestøtte som festes foran med velcro-bånd. Putene kan formes til et passende korsett og brukerens kropp kan få støtte på eksakt ønskede punkter. Kan brukes i ulike type stoler og rullestoler innendørs og utendørs. Putenes hardhet reguleres ved å justere vakuumet.

Ryggputene med bekkenstøtte finner du ved å klikke her.

Ryggputer med bekkenstøtte og sittepute er en kombinasjon av sittepute og ryggpute med sidestøtte. Putene gir et komplett sete som gir mulighet for individuell tilpasset støtte for hode, nakke, rygg, bekken og hofter. Kan flyttes mellom rullestol, hvilestol, sofa og bil. Putenes hardhet reguleres ved å justere vakuumet.

Ryggputene med bekkenstøtte og sittepute finner du ved å klikke her.

Vakuumputene kommer også i madrass størrelse. Disse gir gode trykkavlastende og stabile liggestillinger, hvilestillinger og sittestillinger. Passer for alle med behov for madrass med jevnt lav trykk, trykkavlastning bestemte steder og ekstra støtte på bestemte steder. Gir flere gode muligheter for svært stabile sideliggende stillinger. Formet som en stol tillater de brukeren å komme opp med overkroppen, oppnå ønsket fleksjon og abduksjon i hofter og ønsket fleksjon i knær. Putenes hardhet reguleres ved å justere vakuumet med elektrisk pumpe.

Madrassene finner du ved å klikke her.

Til slutt har vi vakuumputer som gir god støtte og stabilitet til arm eller hode. Putenes hardhet reguleres ved å justere vakuumet. Armstøtteputene finnes i 2 størrelser, mens hodestøtteputen kommer i 1 størrelse.

Arm- og hodestøtteputene finner du ved å klikke her.

Vakuumpumpene presenteres her.

Ved spørsmål om produktene, eller dersom du ønsker en demo og/eller utprøving, ta i så fall kontakt med oss på telefon eller e-post.